Retur & reklamation

Fortrydelsesret

Alle køb kan fortrydes i op til 14 dage. Fortrydelsesretten er gældende fra den dag du modtager varen. Ved køb af varer er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Varer, som ikke returneres i væsentlig samme stand og mængde, modtages ikke. Sammen med returvaren bedes ordrenummer anført på pakken, samt kontooplysninger til tilbagebetaling for varen. Tilbagebetaling for varen sker når vi har modtaget varen og kontrolleret, at varen lever op til vores forventninger.

Købet kan fortrydes ved at nægte modtagelse af varen, overdrage varen til postvæsenet eller returnere varen på denne adresse:

Klindt Staldteknik Aps, Ny Porsbølvej 4, DK-6392 Bolderslev.

Når vi har modtaget varen bliver du kontaktet hurtigst muligt om tilbagebetalingen.

Omkostninger i forbindelsen med returneringen ligger hos afsenderen.

Klindt Staldteknik modtager ikke returvarer sendt pr. efterkrav.

Garanti

På visse varer yder fabrikanten en produktgaranti, typist 1 år

Reklamation

Du har altid 2 års reklamationsret ifølge købeloven. Det betyder rent praktisk at du kan få din vare byttet, repareret eller penge retur hvis der konstateres en fabrikations eller materiale-fejl på produktet. Reklamationen over fejl og mangler skal meddeles Klindt Staldteknik inden for rimelig tid. Derefter skal varen sendes eller afleveres til Klindt Staldteknik Aps, Ny Porsbølvej 4, 6392 Bolderslev.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Produktansvar

For produktansvar er Klindt Staldteknik ApS ansvarlig i henhold til de bestemmelser i produktansvarsloven, der ikke kan fraviges ved aftale. Klindt Staldteknik fraskriver sig ansvaret for produktskader på ethvert andet grundlag. Produktansvaret kan beløbsmæssigt ikke overstige dækningen på Klindt Staldteknik’s produktansvarsforsikring. Køber er forpligtet til uden ugrundet ophold skriftligt at meddele Klindt Staldteknik, såfremt der er opstået en produktansvarsskade, eller at der er fare for, at en sådan skade vil indtræde.


Kurv  

Ingen varer

0,00 kr Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr Samlet

Kurv Kasse

Kun ordrer over 500 kr + moms behandles


Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort